top of page
pieceofgarden.png

Tilausohjeet  ja -ehdot
- JUHLATILAUKSET -

Tilaukset tai kyselyt voi laittaa whatsappilla/telegrammilla numeroon 040-845 6701
tai sähköpostilla osoitteeseen pieceofgarden@gmail.com.
Pyrin vastaamaan sähköposteihin 2 vrk sisällä.
Alustava kysely ei ole sovittu tilaus.
Asiakkaan tulee aina vahvistaa tilaus vastaukseni jälkeen.

 

Osa tuotteista on mahdollista valmistaa myös gluteenittomista raaka-aineista, 

mutta huomioithan, että gluteenittomille tuotteille ei ole erillisiä valmistustiloja.


Teemakakkujen suunnittelu, koristeiden tekeminen ja sokerimassaa sisältävien koristeiden kuivuminen vie aikaa, joten teemakakkutilaukset kannattaa tehdä mielellään kaksi viikkoa ja vähintään viikko ennen toimitusta.

MAKSU


Tuotteet maksetaan pääasiassa ennakkomaksuna tilille. Ennakkomaksuohje (=lasku) lähetetään sähköpostiin, ja se toimii samalla kuittina. Maksun tulee näkyä tilillä ennen tuotteen noutoa. Isommissa tilauksissa on käytössä varausmaksu tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksu sovitaan tilauskohtaisesti ja se vähennetään tilauksen loppusummasta.
 

NOUTO


Tuotteet ovat noudettavissa toimipisteeltäni Timolasta, osoitteesta Huruslahdentie 81.
Viikonlopun juhliin tuotteet noudetaan pääosin perjantaisin klo 16.30 mennessä.

Muut hakuajat tapauskohtaisesti.
 

Tuotteet hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen ovat asiakkaan vastuulla. Erityisesti kakkujen kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakun tulee olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla (ei penkillä) siten, ettei se pääse ajon aikana liikkumaan. Kakut pakataan aina kakkulaatikoihin ja kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. 


Huom! Lämpimillä keleillä kuljetukseen kannattaa varata kylmäkalleja mukaan. 
Kakut tulee säilyttää kylmässä (sokerimassakoristeita sisältävät kakut ilman kakkulaatikkoa/kantta). Suositeltu käyttöaika 2 vrk kakun noudosta.
 

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET


Kakkutilauksiin voi tehdä vielä muutoksia, kun noutoon on aikaa 14vrk. Koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten koon muuttaminen ei välttämättä enää tämän jälkeen onnistu. Tilauksista, jotka perutaan tämän jälkeen, sovitaan asiakkaan kanssa erikseen mahdollisista kustannuksista (koristeet ovat usein jo ehditty valmistaa, tilausta varten tehty erityishankintoja jne.)


Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, ilmoitan siitä asiakkaalle viipymättä. Tällöin jo maksettu varausmaksu palautetaan asiakkaalle. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu yrittäjälle muita kuluja.

bottom of page